Region

Svet

Guarana Foam Fest 2013: Geo Da Silva sa Maconijem u Kombank areni! (Video)

Popularni rumunski haus producent Geo Da Silva koji je Evropu osvojio hitom "Ill' do it like a truck", ali i brojnim drugim ultra popularnim numerama, nastupiće u subotu 21. septembra na petom po redu Guarana Foum Festu.

Guarana Foam Fest 2013: Geo Da Silva sa Maconijem u Kombank areni! (Video)Njegov gost na najvećoj penušavoj žurki u Evropi biće poznati italijanski di džej Džek Maconi (Jack Mazzoni).

"Spremamo sjajan set, ali i scenski nastup obojen bojama vaše zastave, koji će prisutne ostaviti bez teksta. Nadam se da će nam se pubika u velikom broju u subotu pridružiti u Areni, jer biće to veče za pamćenje."

"Maconi mi se retko pridružuje na nastupima i biće ovo idealna prilika da izvedemo pesmu "Booma ye", koja je u kratkom periodu postala mega hit. Za Foum Fest pripremio sam i nove remikse svima jako poznatih haus hitova, ali i nekoliko srpskih pesama. Neću otkrivati o kojim pesmama se radi, ali verujem da ću mnoge iznenaditi. Neće manjkati ni svetlosno-scenskih efekata za vreme nastupa", kaže Geo Da Silva, koji će uskoro snimiti duetsku pesmu sa jednom od najvećih srpskih pop zvezda.

Da Silva se ovom prilikom slikao sa srpskom zastavom, specijalno za Guarana Foam Fest.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>