Region

Svet

Sara Jovanović kao Merilin Monro

Sa prepoznatljivom plavom perikom Merilin Monro, mladežom iznad usne i lepršavom belom haljinom, pevačica do poslednjeg detalja podseća na holivudsku lepoticu. Maskiranje i šminka samo su jedna od vežbi za njeno učešće u predstojećem šouu "Tvoj glas zvuči poznato" koji u oktobru startuje na TV "Prvoj".

Sara Jovanović kao Merilin MonroPod punom šminkom i perikom Sara se mučila da obuče kostim.

"Zaboravila sam da obučem haljinu, ali ako sad skinem majicu preko glave, pokvariće mi se perika. Dajte mi makaze da isečem majicu!", nervozno je komentarisala Sara spremajući se za probu.

Na sreću, majica je preživela, a mlada muzička zvezda kaže da će dati sve od sebe da bi što vernije skinula zvezdu koju će imitirati i čije će pesme izvoditi u šou u kom će biti jedna od deset takmičara.

Ako bude morala da imitira Ejmi Vajnhaus ili Džesi Džej, Sari to neće predstavljati problem, ali sigurno će dobijati i ličnosti koje joj baš ne leže. Ipak, Sara je spremna na izazove.

"Svake nedelje ću se pojavljivati kao druga osoba, što je fantastično. Nije mi problem da imitiram muškarca ili tamnoputu zvezdu kao što je Bijonse, čak jedva čekam da se oprobam u tim ulogama. Ne ustručavam se da stavljam svašta na glavu i isprobavam otkačenu šminku", otkriva Sara i dodaje da će im u svemu pomagati profesionalni šminkeri, maskeri, koreografi i treneri pevanja.

U inostranstvu su se već prikazivale emisije sa sličnim konceptom i postigle su veliku gledanost. Iz produkcije kažu da imena ostalih učesnika zasad ne žele da otkriju, ali da su u pitanju poznate ličnosti.

"Gledala sam sličnu emisiju na italijanskoj televiziji i potpuno sam oduševljena, neverovatno je šta ti ljudi rade. Mnogo sam srećna zbog zadataka koji mi predstoje, jer još od malih nogu obožavam da glumim", ističe Sara i dodaje da će je pored roditelja bodriti i dečko, odbojkaš Aleksandar Atanasijević.

Šou će humanitarnog karaktera, a eliminacija nema, već se glasovi sabiraju sve do poslednje emisije. Za najboljeg glasaju gledaoci i žiri.

Autor: A.Đ.
Izvor: Blic
Foto: Z. Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>