Region

Svet

Sandra Meljničenko uživa u ulozi tetke

Pre nešto manje od mesec dana, džetseterka Sandra Meljničenko po drugi put je postala tetka nakon što je njen brat Milan Nikolić dobio naslednika Alekseja koji je rođen u Nici kao i njena devojčica Tara.

Sandra Meljničenko uživa u ulozi tetke



Iako joj je za apsolutnu sreću dovoljan i osmeh njene jednoipogodišnje ćerkice Tare, biti tetka posebna je životna uloga u kojoj beskrajno uživa i svetska džetseterka Sandra Meljničenko (36). Tim povodom sada je njena sreća dvostruko veća. Pre nepunih mesec dana, pošto su njen brat i Milan Nikolić i njegova supruga Ana, inače roditelji trogodišnje devojčice Anike, dobili i sina, po drugi put je postala tetka. Beba je odmah pridobila simpatije svih, naročito porodica Nikolić i Meljničenko koje su zajedno provele dobar deo leta na luksuznom imanju na Antibima. Naslednik Sandrinog brata rođen je u porodilištu Lenval u Nici, baš kao i njegova sestrica od tetke Tara Andrejevna Meljničenko.

Po zajedničkoj želji brata Milana i snahe Ane, kao i Andreja i Sandre Meljničenko, dečak je nazvan Aleksej, a svi koji su ga videli kažu kako neodoljivo liči na svog tatu. Ne samo u Rusiji već i u Srbiji ime Aleksej spada među sto najpopularnijih muških imena. Koren imena potiče od grčke reči aleks, što znači zaštitnik. Malom Alekseju zaštitnica će, osim njegovih roditelja, svakako biti i ponosna tetka koja se pre nekoliko godina neizmerno obradovala i kada je na svet došlo bratovljevo prvo dete. Reč je o devojčici Aniki koja s mamom i tatom živi u Beogradu, a gde će početkom septembra pristići i maleni Aleksej Nikolić.

Novi član porodice posebno je obradovao Sandrinu i Milanovu mamu Vanju koja je čitavu svoju mladost žrtvovala da bi deci podarila srećno detinjstvo. Sada konačno može da uživa u bezbrižnim osmesima svojih unuka Anika, Tare i Alekseja koji su joj zamena za sve javnosti gotovo nepoznate životne muke kroz koje je prošla da bi izvela na put Sandru i njenog mlađeg brata. Koliko je ljubav bitan faktor u porodici bivše modelsice, govori i činjenica da je ona povodom venčanja svog brata pre nekoliko godina u Moskvi upriličila nezaboravno slavlje.

Osim Nine Badrić, na slavlju koje su decembra 2009. godine organizovali Meljničenkovi, pevala je i pop pevačica Aleksandra Kovač, ali najviše pažnje izazvao je nastup britanskog sastava Simply Red koji je jedan od omiljenih Sandrinom bratu.

Zbog slatkih obaveza posle porođaja njene snahe Ane, Sandra je sa svojim mužem Andrejom Meljničenkom (41) odložila letnji odmor pa je tako tek u drugoj polovini avgusta na nekoliko dana otputovala u Sjedinjene Američke Države. Par se odatle jahtom zaputio u udaljeni deo Tihog okeana gde će uživati nekoliko nedelja. Početkom septembra, kada im se navršava osmogodišnjica braka, Meljničenkovi će boraviti na nekom od ostrva Francuske Polinezije i uz romantični zalazak sunca slaviće svoju ljubavnu idilu koju je 29. maja 2012. godine upotpunilo rođenje njihove ćerke Tare Andrejevne Meljničenko. S njima na put prvobitno nije krenula maltezerka Vala, ali je Sandra po nju poslala specijalni avion na Azurnu obalu, odakle je ova preslatka kuca dopremljena u daleku Francusku Polineziju kako ne bi patila za svojom gazdaricom.

Autor: M.P.
Izvor: Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>