Region

Svet

Goca Božinovska izdržava buduću zvezdu Granda (Foto)

Pevačica Goca Božinovska izdržava buduću zvezdu "Granda" Jovana Andonovića iz Kragujevca. Božinovska je 24-godišnjeg mladića upoznala pre pet godina na Crnogorskom primorju. Od tada ga gleda kao svoje dete, a on već godinu dana živi u njenoj kući u Surčinu.

Goca Božinovska izdržava buduću zvezdu Granda (Foto)



"Goca i njena deca su Jocu upoznali 2008. godine u Sutomoru. Kad je počeo ozbiljno da se bavi pevanjem, Goca mu je predložila da živi s njima. Želela je da mu olakša posao. Zaista imaju divan odnos i pevačica ga nimalo ne odvaja od svoje dece Jelene, Zorane i Mirka", priča izvor Kurira i dodaje da Božinovska Jovanu redovno drži časove pevanja.



"Goca voli da radi s njim jer je veliki talenat za muziku. Ulaže velike nade u njega. On je prošao na audiciji za "Zvezde Granda" i svi su presrećni. Bodriće ga kao što je i ćerku Jelenu", rekao je izvor blizak Božinovskoj. Pošto je Goca na moru, nije odgovarala na telefnoske pozive, ali je njena ćerka Jelena potvrdila saznanja Kurira.

"Joca je moj najbolji prijatelj i volim ga kao brata. Ne postoji iskrenija osoba od njega. Sve tajne mu poveravam. Stalno sluša moju kuknjavu i nervozu i uvek me oraspoloži. Mnogo ga volim. Želim mu sve najbolje u poslu i biću uz njega kao što je on bio uz mene kad mi je bilo najpotrebnije", rekla je Jelena o Jovanu Andonoviću.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>