Region

Svet

Anastasija Buđić: Da sam ostala na Farmi možda bi se desila ljubav između mene i Marka (Video)

Posle duela u kome je pobedila i osvojila dupliranje glasova publike, Anastasija je ipak izašla iz borbe kao takmičar sa najmanje glasova i napustila je imanje, a da se to nije dogodilo možda bi se ona i Marko Vukotić zaljubili.

Anastasija Buđić: Da sam ostala na Farmi možda bi se desila ljubav između mene i Marka (Video)



Izbačen sa Farme 5: Anastasija Buđić napušta imanje!
Anastasija je ispričala je iznenađenja svojom nominacijom kao i izbacivanjem, opravdanje za njene glasače našla je u tome što su mislili da je sigurna i da nema potrebe da glasaju za nju. "Tužna sam što sam ispala i volela bih da sam ostala tamo. Prošlo je dve nedelje, a ja imam utisak da je prošlo samo dva dana".

Voditeljka Aleksandra se zanimala za Anastasijinu taktiku pa ju je pitala da li se poistovetila sa Stanijom, a zatim i da li su postojale neke simpatije između nje i Marka, sa kojim je spavala u istom krevetu. Anastasija je objasnila da se ona i Marko Vanila znaju od ranije i da su u istom krevetu spavali samo zbog manjka kreveta, ali za crnogorca ima drugačiju priču: "Marko iz Crne Gore mi je dosta energetski prijao" rekla je Anastasija.

Pored toga dodala je da bi se možda i zaljubila u Marka Vukotića jer joj se dopada njegova spontanost i dobro su se slagali.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>