Region

Svet

Guarana Foam Fest 2013: Predstavljamo domaće hedlajnere (Foto)

Najveći penušavi festival u Evropi, peti po redu Guarana foam fest održaće se 21. Septembra u beogradskoj Kombank areni i ljubljanskom "Gospodarskom rastavišću".

Guarana Foam Fest 2013: Predstavljamo domaće hedlajnere (Foto)Pored stranih zvezda poput Kurda Maverika, Frimejsonsa, Rodžera Sančeza, Geo da Silve, Pantelisa, Emil Lasarije, publika u dve arene će biti u prilici da uživa i da se zabavi uz odlčan domaći lajn ap.Danas predstavljamo domaću podršku ovogodišnjim hedlajnerima.
Di džej Plaja rezident je najboljih beogradskih klubova, a njegovi setovi popularni su i van granica Srbije.Felipe Simo austrijski je haus producent srpskog porekla, a njegovi progresivni haus nastupi sve su populariji kako u Austriji tako i ostatku Evrope. "Saks n Gruv", veoma su rado viđeni gosti mnogobrojnih haus žurki, a za arenu pripremaju poseban set.Gagi Kabadajić nastupiće u društvu kolege Mek Dejmsa, dok će se Petar della Pijetra, producent i kompozitor predstaviti sa svojim novim singlom, ali brojnim drugim haus hitovima.Momci koji čine sastav Kriminal gajs takođe su priredili odličan haus set za Foam fest, dok će čast da otvore ovogodišnji Guarana foam fest pripasti ekipi u sastavu di džej Neli i Mark Anderson.
 


Predrag Janus  sa svojim prijateljima (Petar Cvetkovic & 031 Republic) izvešće do sada neviđenu tehniku miksa na Foam festu. Trostrukim B2B miksom "trek baj trek" spektakularno će zatvoriti petu po redu penušavu senzaciju.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>