Region

Svet

Nina Badrić okružena obezbeđenjem zbog neuračunljivog obožavatelja

Nina Badrić je na nedavnom nastupu u Beogradu imala ozbiljno obezbeđenje. Naime, kada je hrvatska pop pevačica pre petnaestak dana gostovala u "Bašti kod Juge", za njenu ličnu bezbednost bilo je zaduženo deset policajaca. A sve zbog jednog Beograđanina, za kog se ispostavilo da je njen neuračunljivi obožavalac.

Nina Badrić okružena obezbeđenjem zbog neuračunljivog obožavatelja



"Nina je izvesno vreme dobijala niz poruka od jednog fana iz Beograda, koje su u prvi mah bile simpatične, a zatim potpuno otišle u neželjenom pravcu, da bi se naposletku pretvorile u pretnje", kaže izvor blizak pevačici i dodaje.

"Ona je zbog njega obezbeđenje angažovala i na svojim nastupima u Hrvatskoj, a kako se radi o čoveku iz Beograda, koncert u srpskoj prestonici stvarao joj je poprilično jaku tenziju. Zaštitu je tražila i od srpske policije, pa je čak deset policajaca u civilu bilo raspoređeno na nekoliko metara od nje tokom koncerta."

Psiho-obožavalac se nije približavao pevačici, a Nina je odmah nakon nastupa napustila glavni grad Srbije, i to u pratnji policijske patrole i obezbeđenja kakvo nemaju ni mnogi državnici prilikom posete našoj zemlji.

Autor: A.Đ.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>