Region

Svet

Guarana Foam Fest 2013: Eva Ras u ulozi di-džeja na VIP žurki! (Foto)

Vip žurka predstojećeg Guarana Foam Festa održana je u utorak uveče u ekskluzivnom salonu "Jerry" lanca restorana na poslednjem spratu TC Stadion.

Guarana Foam Fest 2013: Eva Ras u ulozi di-džeja na VIP žurki! (Foto)Žurki su, kako je i najavljeno, prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti, koje su na crveni tepih počele da pristižu oko 22 časa. Među prvima je došla Eva Ras u kostimu britanske kraljice i odmah amtosferu dovela do usijanja. Eva je naime stala za miks pult, uzela slušalice od di-džeja i počela da miksuje, ostavivši bez teksta sve prisutne.
 
Guarana Foam Fest u Ljubljani i Beogradu 21. septembra: Pena se širi Evropom! (Foto)
U sjajnoj uvertiri za Guarana Foam Fest koji se 21. septembra održava u Areni uživali su teniser Viktor Troicki, ali i njegove mnogobrojne kolege sportisti. Boje glumaca branili su Dragan Mićanović i Srđan Timarov, zatim emotivni par Petar Benčina i Tamara Dragićević, Lena Bogdanović, Marko Jocić i mnogi drugi.Žurku nisu propustili ni baletski igrači Katarina i Milan Gromilić, a za stolom sa njima našla se i pop pevačica Nikolija Jovanović. Pevač Filip Mitrović bio je u društvu bivše "farmerke" Ljube Pantović, dok je bivši mister Srbije Luka Raco na žurku došao u društvu manekenke Vladane Railić.

Svi prisutni mogli su da uživaju u muzici koju su puštali Dj Playa, producent Petar Della Pietra, Felipe Simo, Gogi Kabadajić, Criminal Guys, Dj Neli i Mark Anderson. Zabava je trajala do kasno u noć, a mnogi od gostiju već su potvrdili prisustvo u "Jerry" vip ložama na Guarana Foam Festu u Kombank areni 21. septembra.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>