Region

Svet

Svekrva Goge Sekulić izbegla prvo ročište!

Goga Sekulić juče je trebalo da ima prvo suđenje, jer je nedavno tužila svekrvu Zoricu Terzin. Pevačica je podnela tužbu jer je majka Goginog pokojnog supruga Igora Ramovića 27. avgusta zamenila bravu na stanu u Sarajevskoj ulici u Beogradu.

Svekrva Goge Sekulić izbegla prvo ročište!



Džej podržao Gogu Sekulić i ponudio joj smeštaj
U tom stanu živela je Sekulićeva sa svojim mužem, a u njemu je i ostala posle tragedije. Iako su sazvani brojni svedoci - među kojima i venčani kum Ramovića, poznati zlatar Nebojša Bojović - koji bi potvrdili da je Goga od 21. novembra 2012. godine sa Igorom boravila u tom prostoru, od suđenja nije bilo ništa jer se Zorica nije pojavila na prvom ročištu.

Goga Sekulić tužila svekrvu!
"Očigledno je da Zorica beži od suda, ali moraće da se pojavi na sledećem ročištu, koje je zakazano za 10. septembar. Goga ne želi da dobije stan, da se razumemo, već je samo iziritirana bezobrazlukom koji je Zorica napravila zamenjivanjem brave", kaže naš dobro obavešten izvor.

Inače, Sekulićka u tom domu ima mnogo stvari, koje je kupila kad je sa Igorom odlučila da započne zajednički život. One su u njemu i ostale, a pošto nema ključ od nove brave, ne može da ih uzme. Inače, taj stan Igor je bio nasledio od babe.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>