Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović dobila napad histerije zbog Jelene Golubović, niko nije uspeo da je smiri!

Manekenka Sara Trajanović koja se sa Jelenom Golubović zna mnogo pre Farme 5 od početka je pokazala netrpljeivost prema glumici, a sinoć je sve kulminiralo.

Farma 5: Sara Trajanović dobila napad histerije zbog Jelene Golubović, niko nije uspeo da je smiri!



Farma 5: Jelena Golubović razlog za svađu na sastanku!
Sara je napala Jelenu jer ništa ne radi u kući,a Jelena se pravdala time što ima temperaturu i nije joj dobro. Sara je vikala i vikala, a Miss Svetlana i Suzana Perović pokušale su da je smire. Voditeljka ju je molila da ne maše rukama jer se plašila da će fizički napasti Jelenu.

Sara joj je svašta ispričala, iznapadala je što nema poštovanja prema starijim ženama na Farmi, zašto se nijednom nije ponudila nikome da pomogne. Sara je toliko vikala da joj je "pukao" glas, a niko nije uspevao da je smiri. Čak i kada je Jelena Golubović ceo minut aplaudirala, Sara nije prestajala da viče.

Na kraju je Sara Jelenino ponašanje okarakterisala kao dobru glumu, ali joj je zapretila: "Tom glumom nećeš nigde dogurati!". Do tad su se svi farmeri već skupili na tremu gde se sve odigravalo, a čak ni muškarci nisu uspeli da obuzdaju manekenku. Na kraju je Sara počela da viče na sve farmere, a Jelena jednostavno više nije pokušavala da se odbrani.

Miss Svetlana je na kraju uvela manekenku u kuću i nastavila da sluša Sarino izlaganje, ali je makar odvojila manekenku od rediteljke. Ipak, tu se nije sve završilo jer je Sara nastavila da pravi dramu u kući i vikala na sve redom jer sa Jelenom nisu uradili isto što i ona.

U međuvremenu Jelena je završila u krevetu jecajući u suzama dok joj je Zuzi Zu pružala podršku.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>