Svet

Region

Ispovest Viktorijinog anđela: Naterali su me da smršam u 16. godini!

Supermodel i Viktorijin anđeo Ana Vjalisna poznata i kao Ani V ispričala je potresnu priču o tome kako je u 16. godini bila prisiljena da smrša.

Ispovest Viktorijinog anđela: Naterali su me da smršam u 16. godini!



"Rekli su mi da moram da smršam kada sam imala 16 godina, a nijedno dete to ne treba da proživi", ispričala je Ani u Njujorku gde je prisustvovala diskusiji o tome kako mlađi od 18 godina moraju imati određena prava kada su zaposleni. Ostalo je da ovu ideju prihvati i odredbu potpiše još guverner Njujorka.

U Njujork je došla iz Rusije kada je imala 15 godina i želela je da se oproba u svetu modelinga. Rekli su joj da mora da smrša, a kako je postajala sve zanosnija muškarci su joj sve više prilazili i imala je sve više nepristojnih ponuda. Manekenka naglašava kako modeli imaju jako slabu ili nikakvu zaštitu i to je još jedna od stavki koje joj mnogo smetaju.

Ani V odlučila je da se strasno angažuje povodom odredbe o pravima zaposlenih koji su mlađi od 18 godina zbog svog prethodnog iskustva i želi da pomogne devojkama koje su možda u sličnoj situaciji.

"Kada pogledam iza sebe i vidim sa čime sam se sve izborila, samo pomislim kako bi volela da je i tada postojao zakon koji bi me zaštitio, i mlade modele poput mene", rekla je Ani.

Autor: M.P.
Foto: theplace2.ru

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>