Region

Svet

Farma 5: Suzana Mančić, Mina Milenković i Dalibor Mitrović ulaze u nedelju!

Mina Milenković, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović u nedelju veče će se pridružiti takmičarima koji se od sinoć nalaze na imanju u Lisoviću.

Farma 5: Suzana Mančić, Mina Milenković i Dalibor Mitrović ulaze u nedelju!Farma 5 u nedelju će postati bogatija za još tri učesnika za koje produkcija veruje da će biti prava senzacija! Manekenka Mina Milenković je u poslednje vreme poznata po tome što je slagala da je oteta i silovana, zbog čega je protiv nje podignuta krivična prijava!

Prvi dan na imanje se uselilo 27 takmičara, dok je najavljivan broj od 30 učesnika. Međutim, zadruga je odlučila da troje takmičara uđe u nedelju, a to su, pored Mine, Suzana Mančić i Dalibor Mitrović.

Dalibor Mitrović je rođak vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića i bavi se modelingom, a planira i da se "baci" u muzičke vode. Suzana će u šou opravdano ući nedelju dana kasnije zbog povrede noge. Ona je ujedno trebalo i da bude već najavljivani specijalni učesnik, ali jedna izgubljena nedelja koštaće je 4.000 evra, koliko je tražila kao nedeljni honorar za učešće u rijalitiju.

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>