Svet

Region

Kortni Lav umislila milione, na računima tek po nekoliko funti

Kortni Lav, udovica Kurta Kobejna napravila je veliku grešku kada je zaposlila osuđivanog pljačkaša da pronađe njene izgubljene račune u Velikoj Britaniji, srećom, on nije imao šta da pronađe.

Kortni Lav umislila milione, na računima tek po nekoliko funti



Kortni nije znala koga je zaposlila, a njemu je rekla da je zaboravila detalje vezane za ove račune. Imala je 10 računa otvorenih u "Barklizu" u periodu od 2006. do 2008. godine, ali je izgubila brojeve računa pa čak i ime banke.

"Bila je ubeđena da je deponovala milione funti na te račune, a više nije mogla da im pristupi", ispričao je neimenovani izvor.

Zatim je Kortni otišla u privatnu kompaniju "Grejmens" koja se bavila privatnim obezbeđejem, telohraniteljima i istraživanjima za bogate klijente, a zatvorena je 2011. godine. Ova firma obratila se Adamu Džonu Spirsu koji je osuđivani privatni detektiv i njemu dodelila slučaj Kortni Lav.

Spirs se poprilično potrudio oko njenog slučaja, a izvesni strani mediji imali su na uvid mejlove koje je razmenjivao sa Samersom, sa kojim je 2009. godine bio uhapšen zbog nezakonitog prisvajanja podataka o bankovnim računima.

Samers i Spirs često su komunicirali o njenom slučaju, ali su na kraju pronašli nekoliko računa u Britaniji na kojima nije bilo ni blizu nekoliko miliona funti, koliko je Kortni očekivala, a kojima su se i oni nadali, već je na svakom računu bilo tek po nekoliko funti.

Autor: M.P.
Foto: aceshowbiz.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>