Region

Svet

Stanija Dobrojević predviđa Filipu glumačku karijeru u Holivudu!

Par koji je popularnost stekao učešćem u rijalitiju Farma, starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović nedavno su doneli odluku da započnu zajednički biznis.

Stanija Dobrojević predviđa Filipu glumačku karijeru u Holivudu!



Pošto su još tokom tromesečnog boravka na seoskom imanju u Lisovićima shvatili da su stvoreni jedno za drugo, atraktivni par je odmah po završetku rijalitija počeo zajednički život, a sada su odlučili da počnu zajedno i da rade. Budući da kroz nekoliko godina planiraju brak, maštaju da na ovaj način ostvare "američki san" o srećnoj i lepo situiranoj porodici. Uskoro žele i da se isele iz Stanijinog stana u Novom Sadu i da se presele u prestonicu, ali će često putovati i u Ameriku.

"Često su me pitali zašto ne nađem momka iz Amerike, ali ja sam želela dečka koji će biti sa naših prostora i za koga će me vezivati isti jezik i vera. Filip je moja dobitna kombinacija pošto je Srbin, a želi život na relaciji između dva kontinenta. Nas dvoje ćemo na jesen prvi put otići u Atlantik Siti gde živim od 2008. godine, a potom planiramo često da odlazimo. Reč je o turističkom mestu koje će se sigurno dopasti i mom momku jer ga dovoljno dobro poznajem da znam da će biti tako. Veoma sam uzbuđena zbog toga, a dogovorili smo se da se on tamo oproba u manekenskom i glumačkom poslu. Želja nam je da počne da radi u Holivudu i sigurno će pokušati, a ukoliko uspe, biće to velika stvar", objašnjava Stanija.

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>