Region

Svet

Goga Sekulić i majka Igora Ramovića na sudu zbog stana?!

Stan u koji su se Goga Sekulić i njen pokojni suprug Igor Ramović uselili nakon venčanja, koje je održano 12. maja, biće najverovatnije predmet spora između njegove majke Zorice i pevačice.

Goga Sekulić i majka Igora Ramovića na sudu zbog stana?!Gogu Sekulić svekrva isterala iz Igorovog stana?!
U tom istom stanu u Sarajevskoj ulici, Zorica se zaključala u utorak i u njega nije želela da pusti Sekulićevu, koja je zbog toga pozvala policiju, a kako otkriva izvor za "Alo", njih dve će se sporiti oko tog materijalnog dobra.

"S obzirom na to da Goga smatra da ima pravo na deo tog stana, u kojem sada boravi Zorica, odlučila je da sudskim putem taj deo i dobije. Kako Zorica smatra da je to njen stan i da Goga tu nema šta da traži, pevačici ne dozvoljava ni da priviri. S jedne strane, Goga tvrdi da je taj stan Igor dobio od njegove bake na poklon, a s druge Zorica tvrdi da se ta nekretnina vodi na nju. Svaka od njih tvrdi da ima papire kojima će na sudu dokazati da ima pravo na taj stan", priča izvor blizak pevačici.

"Goga je kada se verila sa Igorom prodala svoj stan na Zvezdari i novac je uložila u renoviranje ovog koji je delila sa njim, a u kojem je sada Zorica. Goga sada, između ostalog, želi da povrati novac koji je uložila u renoviranje tog stana u Sarajevskoj, a Zorica već danima ne izlazi iz tog prostora jer se plaši da bi njena snaja mogla to da iskoristi. Zorica se plaši da bi Goga mogla da provali u stan, promeni bravu i useli se neovlašćeno. Između njih dve odnosi su se pogoršali nakon Goginih izjava da Zorica nije na vreme doputovala u Nemačku, već je stigla na dan kada je Igor preminuo. Tada se njihov odnos potpuno promenio", dodao je izvor.

Tokom jučerašnjeg dana pokucali smo na vrata spornog stana, u pokušaju da saznamo ko je pravi vlasnik te nekretnine, a oglasila se Zorica, koja nije želela da otvori niti da prokomentariše bilo šta za naš list. S druge strane, Goga Sekulić je bila nedostupna za komentar.

Povodom najnovijeg sukoba između Goge i njegove bivše supruge, Igorov otac Zoran Ramović za "Alo" otkriva da je čudno što je policija provalila u stan u Sarajevskoj jer ta nekretnina pripada Zorici, na čije ime se vodi.

"Taj stan pripada mojoj bivšoj suprugi i vodi se na njeno ime, tako da mi nije jasno zašto je policija provaljivala. Skandalozno je da policija provaljuje u Zoričin stan zbog Gogine šminke. Zorica je dobra žena, ona ni mrava ne bi zgazila, to vam garantujem. Zašto su se ona i Goga posvađale, ja ne znam. Ono što mogu da tvrdim je da je to Zoričin stan i ne vidim šta Goga ima tu da traži", rekao je Ramović.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Ilustracija/Oksana Krutenjuk/Nebojša Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>