Region

Svet

Reggae Serbia Fest 2013 u Pančevu 30. i 31. avgusta

Vikend koji je pred nama obeležiće šesto izdanje festivala rege muzike "Reggae Serbia Fest 2013". Ovogodišnji festival nosi podnaslov "Made In Serbia", a želja organizatora je da se kroz dva festivalska dana predstave najaktuelniji, najznačajniji i najkvalitetniji bendovi, soundsistemi i selektori sa srpske rege scene.

Reggae Serbia Fest 2013 u Pančevu 30. i 31. avgusta



"Reggae Serbia Fest" je inspirisan sve većom popularnošću rege muzike čije poruke mira, ljubavi i tolerancije već decenijama ne gube na aktuelnosti. Festival je tako postao prepoznatljiv kao mesto na kojem je moguće razmenjivati iskustva i ideje i promovisati teme koje su važne za život u našem društvu, poput ekologije i pitanja održivog razvoja, razumevanja, tolerancije i prijateljstva među narodima ili verskim grupama.

Oba dana festivala, program počinje u 18 časova i završava se u dva časa iza ponoći. Kao prateći program festivala obezbeđeni su štandovi za izlaganje i upućen je Javni poziv za izlaganje i prodaju rukotvorina inspirisanih afro-rege motivima. Izlagačko mesto na štandu je besplatno.

Za posetioce koji dolaze van Pančeva obezbeđen je kamp koji je besplatan za sve koji kupe komplet karata za festival. Karte se mogu kupiti u Malom klubu Doma omladine, Svetog Save 10, Pančevo, po pretprodajnoj ceni od 200 RSD po danu, odnosno, 300 RSD komplet za dva dana. Na ulazu cena karte ce biti 300 RSD.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>