Region

Svet

Goca Tržan: Vrištim od muke i stida što sam Leni izabrala takvog oca!

Pop pevačica Goca Tržan se od pre dve godine, kada se sporazumno razvela od Ivana Marinkovića, trudi da sa bivšim suprugom ostvari korektan odnos zarad dobrobiti njihove kćerke Lene.

Goca Tržan: Vrištim od muke i stida što sam Leni izabrala takvog oca!



Međutim, ono o čemu je Goca ćutala i sa čime se dugo borila daleko od očiju medija na svoj način je, za jedan nedeljnik, interpretirao čovek čije je prezime nosila i sa kojim je bila u braku četiri godine. U svojoj ispovesti 32-godišnji Ivan Marinković izneo je niz oprtužbi na račun bivše supruge i majke njegovog deteta, a najšokantnija je njegova tvrdnja da ga je pevačica fizički zlostavljala.

Bivši muž Goce Tržan: Ona je opterećena seksom, od mene je tražila svakakve perverzije!
"Naravno da je bilo fizičkog naslija, ali sa njegove strane. Nasrtao je na mene pred kumovima kada sam mu tražila da mi podigne novac sa štednog računa koji je otvorio na svoje ime, a gde sam mislila da se nalazi sva moja usteđevina. Narednog dana, kod kuće, kada smo bili sami, napao me je, o čemu imam uredni povredni list iz Urgentnog centra i slike kod svog advokata. Ženica sam od 160 centimetara visine i tada nisam imala ni 55 kilograma, pa bravo, velika muškarčino, ako sam ja mogla da te prebijem, bravo."

Na pitanje zašto je Ivan sada rešio da "progovori", Goca odgovara:

"Bojim se da ne pitate pravu osobu zbog čega je Ivan dao intervju tom nedeljniku. Ne umem da dam odgovor na ovo pitanje. Nisam se obraćala medijima kada mi je pretio, pisao gadosti i uznemiravao me, nego sam otišla u ovlašćenu instituciju i podnela prijavu. U razgovoru sa novinarima, Ivan opet prosipa svoje tužne priče koje su zapravo beskrupulozne laži čiji je cilj da me, kako mi je sam napisao u porukama, ukloni sa estrade jer sam ku*va i to treba da priznam. To je propustio da kaže u svojoj ispovesti koju je dao jednom listu, pa ću ja reći", kaže Goca koja smatra da je njegovo obraćanje preko štampe vapaj gubitnika.

"On meni već dve godine preti svojim velikim intervjuom, ni sama ne znam šta ovim dobija, samo gubi. Doživljavam ovo kao očajnički pokušaj da skrene pažnju na sebe. Ne znam kako ću Lenu zaštititi od svega ovoga. Vrištim od muke i stida što sam joj ovakvog čoveka izabrala za oca. Šta mogu više da uradim, kako god sam probala, nije valjalo."

Autor: B.B.
Izvor: Hello, Svet
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus


>