Ostalo

Sme�no

Pogledajte grandioznu vilu Selin Dion (Foto+Video)

Na ekskluzivnom Jupiter ostrvu u Floridi, ovo luksuzno imanje koje poseduje poznata pevačica Selin Dion, nedavno je stavljeno na prodaju.

Pogledajte grandioznu vilu Selin Dion (Foto+Video)



Zauzima prostor od 5.5 hektara sa preko 415 linearnih stopa na Atlantskom okeanu, sastoji se od glavne rezidencije i pet individualnih paviljona, koji uključuju gostinjsku kuću sa 4 spavaće sobe, tenisku kuću sa simuliranim golf terenom, kuću pored bazena sa ugrađenim roštiljem i odvojenom kuhinjom, i opuštajuću kuću na plaži sa preudobnim prostorom za odmor i sobom za masažu.


Foto: Luxlife

Ovaj posed u potpunosti je ograđen zarad maksimalne privatnosti i bezbednosti, a tu je i bezbednosna stanica na samom ulazu u imanje. Glavna rezidencija ima preko 1000 kvadratnih metara, otvoreni koncept i u potpunosti koristi pogled na okean.

Glavni nivo ima veliku dnevnu sobu sa zakrivljenim plafonima, veliku kuhinju, kao i manju odvojenu sa prostorom za sedenje, porodičnu sobu, luksuznu trpezariju, donji apartman sa ogromnim ormarom, kupatilom i tremom, medijsku sobu i u potpunosti odvojeno i opremljeno krilo za goste.


Foto: Luxlife

Na drugom spratu ove masivne vile, naći ćete dve dečije sobe sa sopstvenim kupatilima, dečiju radnu sobu i spektakularnu glavnu spavaću sobu. Glavni apartman ima terasu koja gleda na okean, kao i dve odvojene platform, jednu sa spoljnim kaminom i drugu na kojoj je predivni Jacuzzi. Tu je i soba za presvlačenje sa dosta prilagođenih elemenata, predivno kupatilo, i ogromni ormar sa automatizovanim policama za odeću i obuću.


Foto: Luxlife

Pogledajte video prikaz ovog ekskluzivnog ostrva.



Autor: I.M.
Izvor: Luxlife

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>