Region

Svet

Sandra Obradović u vezi sa Anabelinim bivšim dečkom

Manekenka Sandra Obradović i Aleksandar Saša Nedeljković, bivši dečko Anabele Atijas, više ne kriju ljubavnu vezu.

Sandra Obradović u vezi sa Anabelinim bivšim dečkomFascinantno je to što je ovaj par nedavno proslavio godinu dana zabavljanja, doduše bilo je kraćih prekida, kao i to što su sve to vreme uspešno kamuflirali od javnosti da su se upustili u strasnu romansu.

"Saši Sandra veoma odgovara i neprestano putuju zajedno, a za razliku od Anabele Atilijas, s kojom se svojevremeno zabavljao, manekenka nikad nije tražila da se njihova veza javno obelodani", kaže izvor blizak mladom biznismenu:

"O tome koliko je Saša zaljubljen vidi se i po tome što stalno izlazi u grad s njom i njenim prijateljima ili su svi zajedno gosti kod njega na bazenu ili u restoranu Orašac".

Ta veza zasad odlično funkcioniše. Saša je Sandru upoznao sa najužim članovima svoje familije, a u prilog tome da je većina dala svoj amin ovoj ljubavi ide i to što se par sve češće pojavljuje na javnim mestima širom Beograda.

"Sandru su prihvatili veoma lako jer se nimalo nije folirala pred njima. Sušta suprotnost je Anabeli, koja je pre dve godine, kad je bila sa Sašom, na sva usta pričala kako će se udati i kako će se najverovatnije s njim preseliti u Rusiju. Čak je u medijima bila plasirana priča o njenoj trudnoći, koju nije htela da demantuje, pa su i Saša i njegova familija posumnjali da ona protura takve priče", podseća naš sagovornik.

Inače, Nedeljković često boravi u Rusiji zbog poslovnih obaveza, a iza sebe ima jedan propali brak i dete. Sandra Obradović nije bila dostupna za komentar na ovu temu.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>