Region

Svet

Danijel Alibabić: Radim punom parom da bih platio svadbu!

Nekadašnji učesnici rijaliti programa Farma, pevač Danijel Alibabić i finalistkinja takmičenja "Mis Srbije" Jovana Nikolić gotovo da se ne razdvajaju otkako su napustili seosku kuću u Lisovićima.

Danijel Alibabić: Radim punom parom da bih platio svadbu!



Pevač iz Podgorice presrećan je što su njegovu izabranicu, rodom iz Niša, članovi njegove porodice odlično prihvatili. Par je bio na letovanju u Budvi, a boravili su i u njegovom porodičnom domu u Podgorici, gde je vredna lepotica osvojila srca njegovih ukućana.

Verenicima predstoji put u Niš, gde će Danijel upoznati članove porodice njegove buduće supruge. Par koji će se venčati 29. septembra prošle nedelje je iznajmio zajednički stan u beogradskom naselju Senjak i otpočeo zajednički život.

Budući da planirate veliko svadbeno veselje, sa impresivnom listom zvanica, da li ćete sami finansirati venčanje ili ćete imati finansijsku pomoć buduće tašte i tasta? "Sve troškove svadbe ću platiti ja, zato se i trudim da radim punom parom."

Nedavno ste upoznali buduću suprugu sa roditeljima, bratom i sestrom. Kako su je prihvatili? "Moji su je prihvatili fenomenalno. Jovana se lepo postavila prema njima, moja majka ju je stalno ljubila i grlila i pravila razne specijalitete da joj ugodi. Istinski su se zavolele."

Čime se bave vaši roditelji i da li se raduju vašoj odluci da se uskoro venčate?

"Otac radi na železnici Crne Gore, a moja majka je domaćica. Ona je rekla da je odmah znala kada je videla Jovanu i mene prvi put u kadru na Farmi da ćemo završiti skupa. Verovala je u nas i pre nego što smo otpočeli vezu. Čini mi se da su oni spremni za svadbu koja će biti 29. septembra, već prave spisak zvanica. Čini mi se da su više uključeni u planiranje svadbe nego nas dvoje. Svadba će biti organizovana u Podgorici, za pet stotina zvanica, biće to veliko slavlje. Želim da tog dana sa mnom budu svi ljudi koji mi nešto znače u životu, koje volim i koji mene vole."

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>