Region

Svet

Boban Rajović: Više se ne obazirem na ljubomorne kolege!

Folk pevač Boban Rajović, koji je u saradnji s Kurirom pre nešto više od mesec dana objavio novi CD, jedan je od najangažovanijih pevača na Crnogorskom primorju i u dijaspori.

Boban Rajović: Više se ne obazirem na ljubomorne kolege!"Zarekao sam se da se više nikad neću obazirati na ljubomoru kolega, pre svega pazim sebe, a njima od srca želim sreću."

Prošlo je mesec dana otkako si izdao album u saradnji s Kurirom.


"Zadovoljan sam u svakom smislu te reči. Drago mi je što sam sarađivao s Kurirom, i to je bilo na obostrano zadovoljstvo. Najsrećniji sam što sam tim gestom obradovao sve poštovaoce svoje muzike, pošto sam besplatno uz Kurir podelio diskove, a ujedno sam stekao i nove fanove."

Iako si u novi CD uložio 100.000 evra, sada spremaš promociju za čak dve hiljade ljudi.

"Ne volim da pričam o konkretnim iznosima jer smatram da je to neukusno. Istina je da sam uložio mnogo novca u novi CD, ali me je i svaki prethodni dosta koštao. Bitno mi je da je sve prošlo kako sam zamislio i sada sledi promocija u Beogradu, koja će biti nešto što se do sada nije videlo. Opet ću uraditi nešto drugačije pred dve-tri hiljade ljudi. Jedva čekam septembar i veliku beogradsku promociju."

Mnogi danas ne mogu da uspeju bez "Granda" i "Pinka", a ti si se za svoju poziciju na estradi izborio sam. Kako ti je to pošlo za rukom?

" Izdavao sam sam i kao mnogo manji igrač, ali isto tako moram reći da "Grand" vidim kao pobednika u izdavaštvu, a Pink je pobednik kao elektronski mediji. Isto tako sebe vidim kao pobednika, pa zamislite kad bih ja krenuo u ofanzivu s pobednicima, gde bi mi bio kraj. Možda se i to desi vrlo brzo, videćemo."

Smatraš li da je konačno došlo vreme za koncert u Beogradu?

"Naravno da je došlo vreme i to će se i desiti. Čekam da se još neke kockice poklope. Sigurno je da ćemo se videti u narednih godinu dana u nekoj koncertnoj dvorani u Beogradu."

Zbog čega si prodao skupoceni automobil "bentli"? Neki kažu da si zapao u finansijsku krizu.


"Ima jedna stara mudrost: "Plakao sam što nemam cipele dok nisam video čoveka koji nema nogu". "Bentli" je sporedna stvar, a moja preokupacija su porodica i karijera. "

Kad je Gogi Sekulić preminuo suprug, sve vreme si bio uz nju.

"Nekada su jak i iskren zagrljaj i topla reč jači nego bilo šta drugo. Gogu sam iskreno i jako zagrlio. Igora sam malo poznavao, a imam utisak kao da smo se družili čitav život. Njegov odlazak mi je teško pao, jer smo bili baš bliski, bez obzira na kratko poznanstvo."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>