Svet

Region

Beyonce pokazala svoje istetovirano telo (Video)

Popularna pevačica  Beyonce posle zasluženog odmora vratila se na scenu sa novom reklamnom kampanjom za modnu kuću svoje majke "House of Dereon" i novim singlom.

Beyonce pokazala svoje istetovirano telo (Video)





Pevačica je gotovo neprepoznatljiva s platinastom perikom i telom  prekrivenim tetovažama. Novu kampanju je opisala kao kombinaciju "pin up" devojke iz 1960-ih i futurističkog rock chica.

Tetovažama, ali ne trajnim, pevačica je prekrila gotovo celo telo, a na nogama, leđima i rukama vide se naslikani lanci, pauci, krila, kostur.

U januaru ove godine Beyonce je objavila da odlazi na dugi i zasluženi odmor."Definitivno mi je potreban odmor, moram da napunim baterije. Želela bih da uzmem šest meseci slobodno i da za to vreme ne ulazim u studio. Želim samo živeti život i ponovo pronaći inspiraciju u nečemu", rekla je tad pevačica.

Ove nedelje u velikom stilu se vratila na scenu sa novi singlom pod nazivom "Why Don't You Love Me" koji će se moći čuti od 29. avgusta, a Beyonce je ujedno i glavna zvezda reklamne kampanje modne kuće "House of Dereon" za jesen–zimu.


 
"Kad sam došla kući napisala sam ugovor sama sa sobom. Napravila sam popis svih stvari koje želim da učinim, a koje nemaju veze sa muzikom. Dobro, neke su ipak imale, ali sam obećala sebi da se neću vratiti u studio pre nego što sve  završim", rekla je Beyonce, čiji se popis sastojao od sasvim običnih stvari, odlazaka u restorane, gledanja filmova i predstava na Broadwayu i provođenja vremena sa
petogodišnjim nećakom Danielom.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Beyonce

Povezane vesti:


>