Svet

Region

Bijonse zvezda večeri na dodeli MTV nagrada: Rasplakala se, a Blu Ajvi oduševila publiku (Video)

Na ovogodišnjoj dodeli MTV video nagrada (MTV VMA) najveća zvezda je definitivno bila legendarna Bijonse, koja je bez preterivanja ukrala šou. Magični trenutak bio je kada su se na binu popeli Džej Zi i malena Blu Ajvi kako bi joj uručili Majkl Džekson Video Vangard nagradu.

Bijonse zvezda večeri na dodeli MTV nagrada: Rasplakala se, a Blu Ajvi oduševila publiku (Video)Slavna Bijonse je bila kraljica večeri u nedelju na tradicionalnoj dodeli MTV video nagrada. Dvadesetominutnim nastupom oduševila je prisutne kompilacijom pesama sa svog poslednjeg albuma, a jedan od najznačajnijih trenutaka šoua bilo je dodeljivanje Makl Džekson Vangard nagrade, koju su joj uručili suprug Džej Zi i ćerkica Blu Ajvi.


Foto: Guliver/Getty Images

Pre uručenja nagrade, Džej Zi je za svoju suprugu rekao da je najveća živuća izvođačica, a Blu Ajvi joj je uz aplauz poručila slatko "Yeah Mommy", našta se Bijonse nije mogla suzdržati pa je zaplakala od sreće, a publika pala u trans. Najslavniji par se potom na bini izgrlio i izljubio i na taj način demantovao sve češće priče o razvodu.


Foto: Guliver/Getty Images

Pogledajte i video sa najznačajnijim trenutkom koji je razgalio svet:

 
Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>