Region

Svet

Region

Pirs Brosnan: Zdravo Srbijo, vidimo se opet!

Pirs Brosnan posle dva meseca odlazi iz naše zemlje. Velikom žurkom u jednom klubu na beogradskom Ušću obeležen je završetak snimanje filma "Novembar man" u kojem Pirs tumači glavnu ulogu, a koji je delimično i producirao.

Pirs Brosnan: Zdravo Srbijo, vidimo se opet!Brosnan koji je svetsku slavu stekao igrajući Džejmsa Bonda, javno se zahvalio svim saradnicima i poželeo im sreću u daljem radu, a istakao je da iz Beograda odlazi sa najlepšim utiscima.

"Hvala svima na trudu da naš film uradimo najbolje što smo mogli. Srećan sam što smo završili u predviđenom roku, ali na filmu ima još puno posla. Srbijo, hvala ti na gostoprimstvu i vidimo se opet. Svima želim uspehe na ličnom i profesionalnom planu. Do premijere, bićemo u kontaktu!", rekao je preksinoć Pirs obraćajući se stotinama saradnika. Izuzetno raspoloženoj glumačkoj ekipi, kao i ostalim filmskim radnicima, nije se video umor na licu, iako su poslednje dve nedelje neretko snimali i po 16 sati dnevno.

U ovom filmu jedna od glavnih uloga pripala je Olgi Kirilenko, a učešće su uzeli i Lazar Ristovski i Dragan Marinković Maca pored nekolice manje poznatih glumaca iz regiona.

Žurka povodom završetka snimanja trajala je do ponoći, a među najveselijima bili su lična asistentkinja Pirsa Brosnana, Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević, kao i glumačka zvezda u usponu Luk Brejsi.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus


>