Region

Svet

Vesna Rivas i Goca Božinovska nastavile sukobe i posle Farme!

Vesna Rivas i Goca Božinovska, bivše učesnice Farme, gostovale su u emisiji "Farma Narod pita" i iskoristile ovu idealnu priliku da se još jednom posvađaju pred gledaocima.

Vesna Rivas i Goca Božinovska nastavile sukobe i posle Farme!



Farma 2013: Miki Mećava masira golu Gocu Božinovsku! (Foto)
Iako postoji mnogo razloga za njihove sukobe, ovog puta izabrale su Mikija Mećavu i njegovo masiranje Goce Božinovske. Vesna Rivas nije se suzdržala pa je morala da prokomentariše kako je Miki masirao Gocu na Farmi: "Nije mogao da stoji ili da sedne pored, ne, on je nju zajahao. To valjda tako mora. Meni takve stvari ne trebaju zbog mog muškog deteta", rekla je Vesna Rivas, što je Božinovsku uvredilo.

"Tebe niko ne bi hteo da masira, sve i da hoćeš", odbrusila joj je Goca i dodala da je Vesnine priče ne interesuju, a posebno ne ova o masaži. Goca je ispričala i kako bi se jih dve možda pomirile da je Vesna nije optužila da je prostitutka.

Farma 2013: Miki Mećava najbolje masira? Sa Goce Božinovske prešao na Ljubu Pantović! (Video)
Miki Mećava bio je glavni maser na farmi i njegove zlatne ruke sve žene su želele na svojim leđima, a pored Goce masirao je i Ljubu Pantović u ništa manje provokativnom izdanju, ali je Vesna Rivas to zaboravila da spomene.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>