Svet

Region

U britanskom Velikom Bratu bokser davio devojku! (Video)

Takmičar Dejli Ojuederi, koji se predstavlja kao bokser i muzičar izbačen je iz britanskog "Velikog Brata" nakon što je pretio i fizički napao jednu ukućanku.

U britanskom Velikom Bratu bokser davio devojku! (Video)



Ono što je počelo kao prijateljsko udaranje jastukom i drugarsko koškanje, možda čak i grubi flert između Dejlija i Hejzel O'Saliven lagano je eskaliralo da neslućenih proporcija.

Nakon što mu je Hejzel uzela pokrivač i tom prilikom ga šljepnula po zadnjici, Dejli se uozbiljio i ozbiljno narogušio što ona izgleda nije primetila. Nastavila je da ga začikava, razmenjujući dvosmislene rečenice i izvrćući njegove reči. Kada se bokser nadvio nad njom, ona mu je čak u jednom trenutku strgnula gaće, što je njega dodatno iznerviralo.

Dejli joj se uneo u facu uz pretnju, koja ona nije shvatila ozbiljno već mu je sa osmehom prkosila, a u jednom trenutku bokser je izgubio živce i zgrabio je za vrat.

"Ne zezaj se samnom. Presudiću ti. Mala, moraš da poštuješ starije. Spavaj sad!", rekao je on gurajući joj glavu na jastuk. Hejzel je u tom trenutku shvatila da je "vrag odneo šalu", a u naknadnom intervuu otkrila je da se zabrinula za sopstveni život. Pogledajte kako je to izgledalo u kući britanskog "Velikog Brata".



Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>