Region

Svet

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić: Teško smo podneli gubitak bebe!

Dok su se tokom rijalitija "Farma" trudili da budu nasmejani i raspoloženi, verenici Jovana Nikolić i Danijel Alibabić zapravo su prolazili kroz veoma težak period.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić: Teško smo podneli gubitak bebe!



Naime, dok je Nikolićeva dva dana odsustvovala sa imanja u Lisoviću, saznala je da je imala spontani pobačaj. Danijel i ona su se dogovorili da o tome ne razgovaraju pred kamerama, iako su veoma teško podneli gubitak bebe.

Farma 2013: Jovana Nikolić nije trudna, ima cistu! Napušta rijaliti zbog hitnog lečenja?!
"Bilo nam je veoma teško kada smo saznali da je Jovana imala spontani pobačaj. U tom trenutku smo bili na farmi i koliko god da nam je bilo u tom trenutku strašno, nismo želeli da pričamo o tome jer nismo želeli ničije sažaljenje. Teško smo podneli gubitak, ali nas je to još više zbližilo i idemo dalje", izjavio je Danijel dok je Jovana otkrila da je tužnu vest podelila sa najboljim prijateljima na imanju u Lisoviću.

"Ja sam ljudima sa kojima sam bila bliska na farmi rekla šta se dogodilo, a oni su nas maksimalno ispoštovali i ćutali o tome. Naravno da mi je u tom trenutku bilo teško, bila sam psihički slomljena, kao i svaka žena koja izgubi bebu", ispričala je Jovana, a zatim je dodala kako su izgledala dva dana tokom kojih je bila na ispitivanjima i kada nije znala da li će ponovo ugledati Danijela na farmi.

"Trpela sam jake bolove u donjem delu stomaka, ali neko vreme nisam ništa pričala. Danijel me je ubedio da se obratim organizatorima, koji su me odveli u ambulantu u Barajevu. Kako tamo nisu mogli da utvrde o čemu se radi, otišla sam u Ginekološku kliniku Narodni front."

Farma 2013: Jovana Nikolić imala vanmateričnu trudnoću?!
"Iako su prvo mislili da imam vanmateričnu trudnoću, ispostavilo se da sam imala spontani pobačaj, a dodali su da će moj organizam sam sve uraditi i da ne moram na operaciju", rekla je Nikolićeva, koja se ovih dana ne odvaja od verenika, a nakon što on upozna njenu porodicu u Nišu, privremeno će se preseliti u Podgoricu, nakon čega će zajedno na jesen živeti u Beogradu.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Aleksandar Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>