Region

Svet

Goga Sekulić doživela nervni slom: Za nju nema utehe!

Pevačica Goga Sekulić preživljava najteže trenutke u životu zbog smrti supruga Igora Ramovića, koji je u nedelju noć posle kratke borbe sa kancerom pankreasa preminuo u bolnici u Nemačkoj.

Goga Sekulić doživela nervni slom: Za nju nema utehe!



Potpuno slomljena, Goga se još uvek nalazi u Nemačkoj, gde pokušava da prikupi sve papire koji su joj potrebni da bi telo svog voljenog prebacila u Beograd . Njen prijatelj i kolega Boban Rajović pokušava na sve načine da joj pomogne preko prijatelja koji su tamo i otkriva da je Goga u potpunom šoku.

Tragična ljubav Goge Sekulić i Igora Ramovića: Brak iz snova prekinula opaka bolest (Foto)
"Za nju trenutno nema utehe. Non stop plače i vrišti pa se malo smiri, a onda opet pada u trans iz kojeg niko ne može da je povrati. U potpunom je šoku i slomljena, a i kako može da se oseća žena koja je posle samo dva meseca od venčanja izgubila muža. Umro joj je na rukama, jer nijednog trenutka nije htela da ga osavlja samog. Svih osamdeset dana koliko su znali za opaku bolest nije ga puštala samog, krili su od svih da je oboleo jer su se nadali da će se izboriti i ozdraviti, sa obzirom na to da je sportista i ima jak organizam. Nisu želeli da se digne medijska prašina oko njegovog stanja", kaže Boban.

Iako su bili dobri prijatelji, Boban nije znao za Raomićevu bolest od početka.

Estrada u šoku zbog smrti Igora Ramovića: Ceca potresena, Ivana Selakov i Boban Rajović svim srcem uz Gogu!
"Igor se žalio na bolove u želucu i stomaku, nakon čega je otišao na rutinski pregled da utvrdi o čemu se radi. Potpuno se šokirao kada su mu rekli da ima maligni tumor na pankreasu koji se brzo širi. Goga i njegova porodica istog trenutka su odlučili da se leči kod najboljih lekara u Nemačkoj, gde je prebačen iz Beograda. Ona je otišla sa njim, dok su ga roditelji posećivali", dodaje pevač.

Prema saznanjima, Igor se na dan smrti nije loše osećao. Taj dan je primio redovnu terapiju i sa Gogom svesno pričao ceo dan. Poslepodne, oko 17 časova, počeli su da mu otkazuju organi i već oko 21 čas je preminuo na njenim rukama. Do poslednjeg trenutka je bio svestan. Njegovo telo će zbog procedura i papirologije za nekoliko dana biti prebačeno za Beograd.

Autor: B.B.
Izvor: Naše novine
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>