Region

Svet

Exit 2013 završen uz Nika Kejva i Bed Sids: Hvala Srbijo, vidimo se ponovo! (Foto+Video)

Nik Kejv i "Bad seeds" kao zvezde večeri na glavnu binu su izašli ispraćeni vatrometom, koji je ujedno najavio i kraj ovogodišnjeg "Exita". Na bis su odsvirali tri pesme, a nastup je trajao skoro dva sata.

Exit 2013 završen uz Nika Kejva i Bed Sids: Hvala Srbijo, vidimo se ponovo! (Foto+Video)



"Srbijo, bilo je divno! Hvala vam! Vidimo se ponovo", rekao je Nik Kejv i oprostio se sa Exitom. On i "Bad seeds" su se vratili na bis i odsvirali čak tri pesme, a nastup pred oko 25.000 ljudi je trajao skoro dva sata.



Kejv je, obučen u crno, počeo nastup pesmom "We no who U R". Energični muzičar je tokom nastupa trčao od klavira do ivice bine, mašući mikrofonoma, opšta euforija je nastala kada je Kejv predstavio gitaristu Džordža, koji se publici obratio na srpskom jeziku, jer je poreklom iz Srbije.

Oni najverniji fanovi, u prvim redovima, imali su priliku i da se pozdrave sa pevačem koji je je veći deo nastupa proveo na delu bine koji ulazi u publiku.



Poslednji dan Egzita počeo je na mejnu nastupom "Velikog prezira". Vladimir Kolarić Kole i ekipa su sjajnim nastupom ostavili moćan utisak na oko 1.000 ljudi, koji su ih iskrenim aplauzima nagrađivali za svaku numeru. Posle njih na binu su izašli "Blok parti".

"Dobro veče, Exite! Mi smo "Blok parti" iz Londona, pozdravio je publiku Kele Okereke. Pesma "Hunting for witches" razigrala je pretežno stranu publiku. U isto vreme na Fjužn stejdžu su svirali "Samostalni referenti". Oni su veselim ritmovima razigrali nekoliko stotina fanova.

Pogledajte kako je bilo na nastupu Nika Kejva:



Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Blic/D. Milenković, P. Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>