Region

Svet

Exit 2013 po mišljenju Snup Doga obeležile prelepe Srpkinje! (Video)

Nakon kratkog, ali odličnog koncerta kojim je 20.000 ljudi na "Mejn stejdžu" podigao na noge, Snup Dog se u jedan ujutru obratio novinarima i ispričao da su on i publika bili jedno biće, da se, kao i pre šest godina, odlično proveo na "Exitu", a nije propustio, naravno, ni prilku da pohvali lepotu naših žena.

Exit 2013 po mišljenju Snup Doga obeležile prelepe Srpkinje! (Video)



Exit 2013: Snup Dog razmrdao devojke ispred bine
Ako vas zanima kako je izgledala Snup Dogova konferencija za medije u gluvo doba noći, dovoljno je reći da je prvo njegov menadžer strogo upozorio novinare da su zabranjena pitanja o Snupovim hapšenjima (a njih je bogami bilo poviše), kao i o njegovom konzumiranju marihuane!

Eh, razbojnici nam oduzeše ono najzanimljivije! Ipak, bar smo čuli da je američki hip-hoper, koji je pored svoja dva ogromna crnca telohranitelja delovao kao đak prvak, oduševljen atmosferom na "Exitu".

"Veoma sam uzbuđen, prošli put (2007.) je takođe bilo odlično, ali sada mi je sjajna publika dala još više energije i naterala me da dam svoj maksimum. Vrhunac nastupa je bila pesma "Young, Wild And Free" koju su svi pevali sa mnom. Imao sam utisak da smo u tom trenutku bili jedno biće", rekao je Snup, koji je na pitanje koja je njegova prva asocijacija kada se pomene "Exit", posle podužeg razmišljanja odgovorio:

"Prelepe žene!"

Pogledajte kako je Snup Dog izveo numeru "I Wanna F*ck You":




Nekadašnji Dog sada je Lajon, ali ćud nije promenio, samo način života.

"Osećam se odlično, i dalje pravim dobru muziku, ne živim više u "gangsta" stilu i mnogo sam pozitivniji", objasnio je popularni muzičar koji sa ponosom ističe da je i dalje veoma aktivna njegova omladinska liga u američkom fudbalu uz pomoć koje, kako kaže, želi da usmeri decu na pravi kolosek i odvuče ih od lošeg društva.

On je mladim muzičarima poručio da snimaju što više, da svoju muziku dele besplatno na internetu i tako skrenu pažnju na sebe. Takođe, Snup je otkrio da je njegova omiljena pesma "Nothin’ But A "G" Thang" koju su on i Dr Dre snimili 1992.

Pre devet godina Snup Dog je trebalo da bude gost u spotu Britni Spirs za njenu numeru "Outrageous", ali pevačica je na snimanju povredila levo koleno i morala na operaciju, a ovaj video nikada nije prikazan. Kada su ga novinari pitali da li se seća saradnje sa Spirsovom, Snup je odgovrio u svom stilu:

"Britni… uh, s*anje, znam samo da smo se dobro zezali i zaista ne znam šta je posle bilo sa tim spotom", zaključio je popularni hip-hoper.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf/Milena Đorđević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>