Region

Svet

Erik Bardon garantuje odličan nastup u Kombank Areni

Muzička legenda Erik Bardon, koja stvara već 50 godina, najbolji je beli pevač bluza svih vremena i "stanovnik" Rock 'n roll Kuće slavnih.

Erik Bardon garantuje odličan nastup u Kombank Areni



Erik Bardon i njegov bend "The Animals" u Beograd dolaze na dan koncerta, u ponedeljak, 15.07. Bardona će na sceni Kombank Arene pratiti osam muzičara.

Dugogodišnje prijateljstvo Erika i njegovog benda, izbija iz svakog trenutka koji provedu na bini u zajedničkom muziciranju a upravo zbog energije koju šire i prenose na publiku, njihovi koncerti važe za najkvalitetnije.

Koliko su vrhunski muzičari, dokazuje i podatak da ne nose sopstvene instrumente već da su prilagodljivi onim što im organizatori nabave. Na listi su naravno, najbolji instrumenti počevši od Hammond organe, Korg klavijatura, Gibson Les Paul gitara preko raznih vrsta perkusija. Pošto stvaralaštvo Erika Bardona traje već 50 godina, repertoar se menja iz koncerta u koncert. Ono što je sigurno, na njemu će u Kombank Areni sigurno biti pesme "When I was young", zatim nezaobilazna "House of the rising sun", "Before you accuse me", "Don't let me be misunderstood", "It's my life" ali i po neka pesma sa poslednjeg albuma Erika Bardona "Till Your River Runs Dry" koji je dobio sjajne kritike posle objavljivanja.

Moguće je da će repertoar izgledati ovako:

1.    When I Was Young
2.    Inside Looking Out
3.    Water
4.    Spill the Wine
5.    Wait
6.    Black Dog
7.    We Gotta Get Out Of This Place/River is rising
8.    Crawling King Snake
9.    Before You Accuse Me
10. Bo Diddley Special
11. Don't Let Me Be Misunderstood
12. The House of the Rising Sun
13. I'm Crying
14. It's My Life
15. Nobody Knows You When You're Down And Out
16. Boom Boom

Dan posle beogradskog koncerta, Erik Bardon i njegov bend ići će na snimanje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gde će uživo izvesti više pesama. Ideja za uživo nastup u emisiji, potekla je lično od Bardona kome se jako dopao snimak emisije u kojoj je gost bio njegov dugogodišnji poznanik Brajan Feri. "Veče sa Ivanom Ivanovićem" u kojoj je gost Erik Bardon, biće prikazana u petak, 19. jula.

Erik Bardon delio je scenu sa legendama kao što su Čak Beri (Chuck Berry),Džimi Hendriks (Jimi Hendrix), Brus Springstin (Bruce Springsteen) i dr. dok su "Animals" bili deo "britanske invazije" šezdesetih godina i direktni konkurenti  bendovima The Beatles, The Rolling Stones, The Who i dr.

Ulaznice za koncert koji će se održati u ponedeljak, 15. jula od 20h u Kombank Areni su u prodaji po cenama od 1900, 2250, 2500 i 2800 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Autor: I.M.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>