Region

Svet

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić kupili burme! (Foto)

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić su boravili nekoliko dana u Crnoj Gori, a nakon što su se vratili u Beograd pazarili su burme za venčanje koje najavljuju.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić kupili burme! (Foto)



Oni su juče uslikani  kako biraju prstenje, a po njihovim osmesima se može reći da su veoma srećni dok planiraju veliku svadbu.

Jovana i Danijel su odmah po dolasku u Beograd svratili do šoping mola "Delta city", a nakon višečasovnog isprobavanja burmi, odlučili su da ih i kupe. Njih dvoje su ušli tržni centar, a onda se posvetili kupovini za jedan od najvažnijih dana u njihovom životu. Sudeći po njihovima licima, i te kako su zaljubljeni, a već su uveliko počeli sa pripremama za, kako je Danijel najavio, veliku svadbu.



Kako je par proveo nekoliko dana u Crnoj Gori, Jovana je imala priliku da upozna Danijelove prijatelje i rodbinu, a po svemu sudeći manekenka je oduševljena kako dočekom, tako i svim ljudima.



"Bilo je prelepo u Crnoj Gori i mogu da kažem da su me svi odlično prihvatili. Prihvatili su me kao da sam im ćerka, a ne snajka. Nismo se dugo zadržali, ali za to kratko vreme je bilo baš lepo i svi su bili vrlo ljubazni. Posle duže potrage, burme smo kupili u zlatari Andrejević", otkrila je Jovana. Sudeći po tome šta su sve do sada odradili, Jovana i Danijel uspešno realiziju sve planove koje su napravili u rijalitiju "Farma", a kako su se burmama već opremili, ostaje nam da vidimo koji je sledeći korak.



Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Masanori Jošida

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>