Region

Svet

Ćerka Ljube Pantović: Nisam pobegla od kuće, koliko još da ponavljam da nisam trudna?!

Aleksandra Pantović, ćerka farmerke Ljube Pantović, kaže da nije u drugom stanju, da ne postoji nikakav dokaz i navodni papir, te da nije otišla od kuće, već da spava kod drugarice.

Ćerka Ljube Pantović: Nisam pobegla od kuće, koliko još da ponavljam da nisam trudna?!



Ćerka Ljube Pantović Aleksandra pobegla od kuće?!
"Kod drugarice sam, kakav beg od kuće? I sami znate da nisam u dobrim odnosima sa stricem, pa sam se malo skonila. I nisam u drugom stanju, dokle ću to ponavljati?", kaže Aleksandra za "Blic".

Što se njenog odnosa s majkom tiče, ona ističe da su razgovarale i da nije bilo svađanja.
 
"Pričala sam s Ljubom. Ona jeste bila u šoku kada je saznala za sve, što je i prirodno, ali mi se nismo svađale. Još ćemo razgovarati. Sad čekam da mi tatu puste iz zatvora, pa ćemo videti šta ćemo dalje, pošto ja živim kod njega. Meni je iz socijalne službe rečeno da sa 15 godina mogu da biram s kim ću živeti i šta ću raditi, a uskoro ću napuniti 17. Papir koji se pojavio u javnosti iz KBC Zvezdare, a koji potvrđuje moju trudnoću ne postoji i krivotvoren je", kaže Aleksandra.

Ljuba Pantović: Uvek uz svoju decu! (Foto)
Ljuba Pantović od izlaska s farme nije želela da komentariše ono što se desilo u porodici dok je bila u rialitiju. Ipak je juče, vidno iznervirana, kratko rekla: "Dokle više te laži i neistine? Sad ću stvarno poludeti i nekome je... mamicu! Dosta sa izmišljanjem takvih gluposti!".

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>