Region

Svet

Dejan Stanković Kralj pretučen i ostavljen go pored puta!

Voditelj Dejan Stanković Kralj ispričao je da su ga pre nekoliko dana nepoznati napadači pretukli i ostavili potpuno golog na ulici.

Dejan Stanković Kralj pretučen i ostavljen go pored puta!Incident se dogodio nakon što je gostovao u studiju u Šimanovcima, gde je govorio o svojim utiscima sa Farme, kada je krenuo ka svojoj kući. Kako je priznao, zbog nemilog događaja išao je kod psihijatra jer je bio u depresiji.

"Posle gostovanja u studiju u Šimanovcima, ušao sam u svoj automobil posle ponoći i krenuo ka autoputu sam. Osetio sam da mi je neko vozilo za petama, pokušavao sam da pobegnem, ali nisam mogao nikako da mu umaknem. Kada sam mislio da se bližim Beogradu i da ću im umaći, oni su preprečili put, tada sam se ukočio. Napali su me i skinuli, ostao sam go na ulici i bez automobila. U šoku sam ostao na autoputu, stopirao sam, posle jednog sata čovek koji me je prepoznao stao je i odvezao me kući. Čitav dan posle toga nisam hteo ni sa kim da razgovaram i nekoliko sati proveo sam kod psihijatra", ispričao je voditelj.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>