Lepota

Ljubav

Adriana Lima: Pogled sa šminkerske stolice (Foto)

Jedna od najlepših žena sveta Adriana Lima boravi trenutno u Barseloni, gde je prošetala modnom pistom u sklopu revije španskog modnog brenda "Desigual".

Adriana Lima: Pogled sa šminkerske stolice (Foto)Revija je održana sinoć u španskoj prestonici, a neposredno pre početka 32-godišnja Adriana je na socijalnim mrežama objavila nekoliko fotografija. Naime, dok je sedela u šminkrenici, ova zanosna manekenka i Viktorijin anđeo nije odolela pogledu koji je imala sa radnog mesta pa je zadovoljno sa svojim fanovima podelila isti.

"Najbolji pogled ikada...Barselona, pripreme za Desigual modnu reviju", napisala je Adriana Lima na Tviteru.


Iako je proputovala pola sveta da bi stigla do odredišta, Adriana je istakla da se u Barseloni oseća kao kod kuće te napomenula da obožava druženje sa svojim sestrama iz Brazila. "Volim Barselonu, prelepi ljudi, prelepa kultura", napisala je.Majka dveju malenih devojčica i supruga našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića posle izuzetno kratkog vremenskog perioda vratila se u top formu i izgleda gotovo savršeno pa je i sinoć zablistala na modnoj pisti, a za vas smo izdvojili par fotografija.

Autor: B.B.
Foto: Twitter, Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>