Region

Svet

Beer Fest Beograd 2013: Grupa Legende nastupa poslednjeg dana festivala

Mada mnogim muzičkim zvezdama tek predstoje brojni nastupi, "Legende" su pre nekoliko dana već završile prvi deo letnje turneje.

Beer Fest Beograd 2013: Grupa Legende nastupa poslednjeg dana festivala



U pesmama popularne grupe uživala je publika u Banjaluci, Zenici, Modriči, Bijeljinji, Vrnjačkoj Banji, Nišu, Gornjem Milanovcu i drugim gradovima. Vođa i kompozitor "Legendi" Zoran Dašić Daša ističe da je grupa na odmoru do 3. avgusta, kada će nastaviti turneju.

"Uglavnom smo nastupali na otvorenom i gde god smo svirali bila je velika posećenost. Pre nekoliko dana je svako od nas otišao na svoju stranu, a po povratku sa odmora očekuje nas nastavak turneje. Najpre ćemo nastupiti u Rumi, a zatim u Sarajevu, Nikšiću, Soko Banji, a 18. avgusta i na beogradskom "Beer festu2, gde smo imali sjajan koncert pre dve godine. Taj naš nastup je za mnoge bio iznenađenje, jer ima onih koji smatraju da naša muzika najbolje ide uz vino. Ipak, publika se uverila da u pesmama "Legendi" može da uživa i uz pivo. Radujem se ponovnom nastupu na "Beer festu" i verujem da će biti dobro kao i prve dve godine."

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>