Region

Svet

Region

Uroš Ćertić goreo na snimanju: Za Pirsa Brosnana i u vatru! (Foto)

Bivši učesnik VIP Velikog brata kaskader Uroš Ćertić goreo je usred Beograda dok je sa Pirsom Brosnanom snimao scene za film "November man".

Uroš Ćertić goreo na snimanju: Za Pirsa Brosnana i u vatru! (Foto)



Nakon što je tri nedelje proveo snimajući scene jurnjave kolima po beogradskim ulicama, tuče i drugih vratolomija za potrebe filma "November Man" Pirsa Brosnana, Ćertić je izveo i performans u kojem su ga polili benzinom.

"Već tri nedelje snimam s Brosnanom. I ne odvajam se od njega", kaže Uroš, koji je nevezano za film pokazao koliko ume da bude neustrašiv.



"Obožavam svoj posao, tako da me nije bilo strah i nisam se plašio vatre. Adrenalin je prisutan stalno, ali ja volim taj osećaj. Sve vreme nas je koordinirao Batica Sistrić, koji je radio i na filmovima "Montevideo", "Fantom"... To je rizičan posao, ali kada radite s ljudima koji su uigrani, onda je rizik sveden na minimum. Imao sam specijalno odelo premazano benzinom", priča mladi kaskader.

Inače, snimanje filma "November Man" počelo je opasnim scenama u zgradi Bigza - zaletali su se u improvizovani zid automobilom...

"Najbitnije je da na snimanju ne glumite heroja i ne trpite bol. Kada počne da vas peče, bacite se, a kada legnete dole, ljudi s aparatima krenu da vas gase. Tada je temperatura još viša na par trenutaka", kaže Uroš koji je nosio specijalno protivpožarno odelo, premazano benzinom.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>