Region

Svet

Farma 2013: Danijel Alibabić i Jovana Nikolić prvu noć van Farme proveli gledajući rijaliti

Verenici Danijel Alibabić i Jovana Nikolić prvu noć u stvarnom svetu gledali su rijaliti šou Farma na laptopu.

Farma 2013: Danijel Alibabić i Jovana Nikolić prvu noć van Farme proveli gledajući rijaliti



Danijel Alibabić je sinoć napustio imanje u Lisoviću. Možda nije dočekao superfinale, ali njega je u studiju u Šimanovcima dočekala verenica Jovana NIkolić. Tu je bio i njegov drug, pevač Ćemo, kod kojeg je veselo društvo provelo noć.

Prvi poljubac van "Farme" usledio je kada se Jovana Danijelu bacila u zagrljaj čim ga je videla i njihov susret je bio jako dirljiv. Na društvenim mrežama se pojavila slika njih dvoje kako provode prvu zajedničku noć gledajući "Farmu".

Podsetimo, Danijel i Jovana su nekoliko puta imali seks na Farmi, a Danijelu je kad je pogledao svoj profil  pošto je izbačen sa Farme bilo pomalo neprijatno i samo je kratko prokomentarisao da su radili sve što rade mladi.

Ljubav između Danijela i Jovane je krunisana veridbom, kada je pevač na jednoj od žurki klekao ispred misice i zaprosio je i to odmah pošto se Jovana vratila na imanje sa kojeg je izašla misleći da je ostala trudna sa Danijelom. Ispostavilo se da je misica imala samo veliku upalu, pa su joj doktori dozvolili da se vrati u Lisoviće.

Kako su tada komentarisali, da je ostala u drugom stanju, sigurno bi zadržali bebu jer bi ona bila plod velike ljubavi.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>