Svet

Region

Metju Peri otvoreno o zavisnosti: Imao sam veliki problem, ali posle svega mogu pomoći drugima

Tokom 10 godina, Metju Peri je živeo glumački san. U ulozi Čendlera Binga bio je jedna od zvezda serije "Prijatelji", jednog od najpopularnijih sitkoma svih vremena i zaradjivao milion dolara po epizodi.

Metju Peri otvoreno o zavisnosti: Imao sam veliki problem, ali posle svega mogu pomoći drugima



Ali, iza scene, Peri je vodio tešku bitku sa zavisnošću od alkohola i analgetika. "Imao sa veliki problem sa alkoholom i tabletama i nisam mogao da prestanem", kazao je 43-godišnji glumac u ekskluzivnom intrevjuu za magazin "People".

"Stvari su vremenom postale toliko loše da više nisam mogao to da krijem i svi su znali za moj problem", naveo je on. Nakon iscrpljujuće, višegodišnje borbe sa zavisnošću od alkohola i analgetika, Peri je konačno uspeo da se otrezni.

"Morate da poželite da potražite pomoć", objasnio je glumac koji danas pomaže drugima u svojoj kući na plaži u Malibuu, koju je pretvorio o svojevrsni centar za odvikavanje.

Peri, koji je nedavno glumio u sitkomu "Go On" i povremeno se pojavljuje u seriji "Dobra žena", istakao je da su mu otrežnjenje i pomaganje drugima pomogli da pronađe sreću.
 
"Interesantan razlog što danas mogu da budem od pomoći drugima je taj što sam toliko puta zeznuo stvar", objasnio je on, dodajući da ljudi vole da vide nekog ko je uspeo da se izbori sa takvim problemom u životu.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: sosmoviers.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>