Svet

Region

Preminula usvojena ćerka Pirsa Brosnana

Šarlot Brosnan(42), usvojena ćerka Pirsa Brosnana, preminula je od raka jajnika 28. juna okružena najbližom porodicom.

Preminula usvojena ćerka Pirsa Brosnana



Pirs Brosnan izjavio je sinoć: "Moja draga ćerka Šarlot Emili otišla je 28. juna u večni život. Bila je okružena porodicom, njenim suprugom Aleksom, decom Isabelom i Lukasom, i braćom Kristoferom i Šonom. Šartol se graciozno, dostojanstveno i hrabro borila sa ovom bolešću. Srca su nam puna tuge zbog odlaska naše prelepe, drage devojčice", nastavio je Brosnan. "Molimo se za da lek za ovu bolest bude otkriven i zahvaljujemo svima na saučešću."

Iako se Pirs Brosnan trenutno nalazi u Beogradu gde snima film "Novembar man", strani mediji pišu kako je odleteo nazad u Veliku Britaniju kako bi bio uz Šarlot.

Šarlot i Kristofer su deca Kasandre Haris, Pirsove prve supruge, a on ih je usvojio nakon što je njihov otac preminuo 1986. godine i oboje su preuzeli njegovo prezime. U triedesetim godinama oboje su se borili sa zavisnošću, ali su posećivali kliniku za rehabilitaciju.

Kasandra je 1987. godine obolela od raka jajnika, a preminula je 1991. Njena ćerka Šarlot preminula je od iste bolesti 28. juna 2013. u svojoj 42. godini.

Autor: M.P.
Foto: Rex Features

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>