Region

Svet

Severina sa porodicom na odmoru, na jesen nastavak turneje

Hrvatska pevačica i njen suprug, srpski privrednik Milan Popović ponovo su u dobrim odnosima te će predstojeći odmor provesti zajedno.

Severina sa porodicom na odmoru, na jesen nastavak turneje



Zajedno su, nisu zajedno, njene suze u jednoj popularnoj srpskoj tv emisiji i priznanje da su se pomirili.

Između hrvatske pevačice Severine i njenog nevenčanog partnera, srpskog "kralja bakra" Milana Popovića u poslednje vreme ponovo "cvetaju ruže".

Da je to tako potvrdila je i Severina, koja je zagrebačkom "Večernjem listu" rekla da planiraju odmor kao srećna porodica, sa jednoipogodišnjim sinčićem Aleksandrom.

"Prvi deo leta biće u znaku odmora, ali ceo avgust nastupam. Imam dogovoreno već 10, 12 koncerata. Posle toga opet ću na odmor", kaže Seve.

Na konstataciju pevačice da mali Aleksandar voli vodu i more, bilo joj je postavljeno pitanje da li to znači da je od mame nasledio dalmatinske gene?

"Svakako je nasledio i moje gene, ali i ćaćine jer i Milan obožava da bude na moru. Nas troje ćemo uživati ovog leta", odgovorila je Splićanka.

Na jesen planira da nastavi turneju "Dobrodošao u klub", koncertima u Sarajevu i Splitu, a do tada će objaviti i spot za pesmu "Kamen oko vrata" koji će biti napravljen od isečaka sa zagrebačkog koncerta.

Autor: I.M.
Izvor: Mondo
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>