Region

Svet

Majka Jovane Nikolić: Sve o Jovaninom zdravstvenom stanju - uskoro se vraća na Farmu!

Svetlana Nikolić, majka misice za čije je stanje zabrinuto mnogo gledalaca Farme, zvanično se oglasila i objasnila situaciju.

Majka Jovane Nikolić: Sve o Jovaninom zdravstvenom stanju - uskoro se vraća na Farmu!



Naime, na zvaničnoj stranici fanova Jovane Nikolić, ona je postavila saopštenje za javnost zbog velike zainteresovanosti za problem njene ćerke, a mi vam ga prenosimo u celosti:

"Zbog velikog interesovanja rodbine, prijatelja, poznanika, medija i Jovaninih glasača osećam obavezu da se u ime moje porodice obratim javnosti sa sledećim saopštenjem u vezi zdravstvenog stanja naše ćerke Jovane:

-Jovana se tokom noći požalila na bolove u stomaku, ginekološke prirode. Obzirom da je pod budnim okom zadruge-produkcije, oni su je odmah odveli na pregled u obližnju bolnicu, a potom sa uputom na kliniku. Blagovremenom reakcijom zadruge i produkcije i stručnim nadzorom profesionalnog osoblja, Jovani su urađene sve potrebne analize i pregledi, čiji rezultati su stigli.

-Kod Jovane je konstatovana cista na jajniku i ona je za sada pod kontrolom. Sturčno osoblje prati Jovanino zdravstveno stanje i ona se oseća dobro.

-Jovana u bolnici i dalje ima status farmera i jedini kontakti su sa doktorima i produkcijom koji su izuzetno ljubazni i uz nju su 24 sata. Očekujemo da se uskoro vrati na Farmu.

Izvinjavamo se svima, a posebno medijima kojima nismo stigli da se javimo jer smo bili zabrinuti za njeno zdravstveno stanje. Napominjemo da se ne radi o trudnoći, a posebno ne o njenom nasilnom prekidu. Da se to desilo, kao majka troje dece od toga dva bliznakinje, nikada ne bih podržala moju decu u prekidu zdrave trudnoće, to smatram prvo nemorlanim i nehumanim činom.

Najbitnije nam je da je zdravstveno stanje naše ćerke sada dobro i da je pod budnim okom lekarskog osoblja. Još jednom koristim priliku da se zahvalimo produkciji i svim zdravstvenim radnicima koji brinu o našem detetu.

Do skorog povratka na Farmu i učešća do kraja uz podršku svih onih koji su uz Jovanu ovih 92 dana, srdačan pozdrav i veliko hvala!"

Autor: M.P.
Foto: Naše Novine

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>