Region

Svet

Farma 2013: Jovana i Danijel goli i zagrljeni u krevetu!

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić ponovo su kamerama pokazali koliko je velika njihova ljubav.

Farma 2013: Jovana i Danijel goli i zagrljeni u krevetu!Zagrljeni u krevetu, bez odeće na sebi, oni su opušteno razgovarali o svojim majkama. "Mislim da će moja majka biti srećna zbog mog izbora", rekao je Danijel, dok je Jovana prokomentarisala: "I ja sam sigurna da hoće".

Posle drame oko Stanije i Filipa i njihovih mama koje u početku nisu odobravale tu vezu, Danijel i Jovana sada su u sličnom problemu. "Ja ne znam kako da ti kažem na način koji ćeš ispravno shvatiti", tužno je rekao Danijel i dodao da je jasno šta ih oboje brine, a to je kako će njihova veza biti prihvaćena kada napuste Lisoviće i rijaliti.

Ipak, nije se ustručavao da pred kamerama kaže Jovani da je dugo imao devojku van Farme i da je to jedina osoba koju njegovi roditelji žele za snaju. Sa druge strane, Jovanina majka je više puta bila u studiju kod Aleksandre Jeftanović i tada je jasno i glasno izjavila da podržava vezu ova dva farmera, kao i da će Danijela pozvati na ručak kako bi se upoznali, kada Jovana i on napuste rijaliti.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>