Region

Svet

Zorica Marković razočarana: Što mene nisu vratili na Farmu?!

Nakon što je zadruga vratila Gocu Božinovsku i Vesnu Rivas na imanje u Lisoviću, ne prestaje rasprava o tome da li je trebalo da se neko ko je imao fizički obračun ponovo pojavi u rijalitiju.

Zorica Marković razočarana: Što mene nisu vratili na Farmu?!



Nasilje u programima ovakve sadržine je učestalo, a niko iz produkcije očigledno ne obraća pažnju na to da sve gledaju i deca. Tako se daje veoma loš primer mladim naraštajima, koji, posle svega, mogu da zaključe da je takav vid ponašanja društveno prihvatljiv i da je obrazac kojim bi trebalo da se rukovode.

Znači, tuča i psovanje ostaju nekažnjeni, a učesnici se, uz veliku pompu, vraćaju na mesto zločina. I, naravno, ostaju u borbi za nagradu od 50.000 evra. Sve to nimalo se ne dopada ni Zorici Marković, koja je nedavno izbačena jer je udarila Staniju, mada tvrdi da do takvog kontakta uopšte nije došlo.

"Malo je reći da je to jadno, dno dna, tužno! Da li zaplakati ili se upišati od smeha? Koliko ja znam, pravila Farme poštovala su se od početka. Što nisu vratili Đusa prošli put? Što nisu vratili mene sad? To navodno glasanje naroda da se one vrate, za mene ne pije vodu", kaže Zorica i nastavlja:

"Prema mom mišljenju, tu postoji pozadina... Smatram da je zadruga morala da vrati Gordanu Božinovsku. Narod je sigurno nije vratio posle one večeri. Mene su proglasili najgorom, a ono je bila prava makljaža i ženska šorka. Žalosno je sve to. Ja sam moralni pobednik, i drago mi je što nisam ostala s ovim makljašicama", završava Zorica Marković.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>