Region

Svet

Ava Karabatić: Volim Željka, obratiću se njegovoj majci! (Video)

Hrvatska starleta Ava Karabatić snimila video poruku majci Željka Stojanovića i otkrila kako je on jedini čovek koga je ona iskreno zavolela.

Ava Karabatić: Volim Željka, obratiću se njegovoj majci! (Video)



Starleta je juče otkrila da sprema jedan novi projekat, kao i koju je lokaciju našla za svoj kozmetički salon. Takođe je najavila da će napisati svoju biografiju, kao i ko je osoba koja je u potpunosti osvojila njeno srce, tj osobu koju i dalje voli.

Najzanimljivije od svega je što starleta sprema i svoj prvi singl, za koji je rekla da će ti biti "bum". Ava je sve to objavila i na "Jutjubu".



"Dragi moji fanovi, srce je ono koje vlada. Koliko god sam pokušavala ovih mesec dana da zaboravim šta je bilo u "Velikom bratu" , nisam mogla da izbrišem jedno ime koje je osvojilo moje srce. Željko je jedini čovek kojeg sam ja iskreno zavolela. U početku ga nisam primećivala jer mi je bio ženskaroš, ali kasnije je osvojio moje srce. Nešto malo kasnije moći ćete da poslušate moj video detaljno koji sam snimila i obratila se Željkovoj mami Biljani. Volite se", napisala je Ava svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Kako će Željko, a i mama Bilja reagovati na ovaj vid udvaranja videćemo uskoro, nakon što Ava objavi pomenuti video snimak.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf, Puls
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>