Region

Svet

Plesni koncert kluba Dance Factory 11. juna 2013. u Domu omladine! (Foto+Video)

Jedan od najboljih plesnih klubova naše zemlje, Dance Factory, održaće 11. juna u Domu omladine koncert povodom kraja plesne sezone.

Plesni koncert kluba Dance Factory 11. juna 2013. u Domu omladine! (Foto+Video)



Podsetimo, Plesni klub "Dance Factory" osnovan je 2009. u Beogradu, od strane Staše Stanković i Nataše Gvozdenović. Ove dve mlade devojke odlučile su da svoju stručnost i entuzijazam pretvore u sjajan plesni klub, u kom svaki ljubitelj umetnosti pokreta može da nađe svoje mesto.

U tome su itekako i uspele pa je ovaj plesni klub postao izuzetno uspešan u svim kategorijama umetnosti, te redovno osvajaju medalje na plesnim takmičenima. Devojke iz kluba, uz podršku jednog od muških članova, su prošle godine učestvovale i u takmičenju "Ja imam Talenat" gde su došli sve do polufinala, a kako je nastup izgledao u polufinalu, možete pogledati i sami.



Predstojeći koncert 11. i 12. juna u Domu omladine biće pravi spektakl, a početak je najavljen za 20 časova. Cena karte je 500 dinara, a skup će uveličati i specijalni gosti Željko Vasić, Igor Terzija i Isidora Jovanović. Performansi ove plesne grupe uvek šire pozitivnu energiju među publikom te će svaki gost salu Doma omladine garantovano napustiti sa osmehom na licu. Vidimo se na koncertu!



Autor: I.M.
Foto: Svetplus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>