Region

Svet

Farma 2013: Ekrem nagovara Staniju na striptiz! (Video)

Ekrem je uporno navaljivao na Staniju da večeras zajedno izvedu striptiz pred ostalim ukućanima i "naprave šou".

Farma 2013: Ekrem nagovara Staniju na striptiz! (Video)



"Slušaj da ti nešto kažem, ja sam stariji i prošao sam sve, dece mi moje. Ti i ja večeras da izvedemo striptiz. Ja ću da se skinem skroz, samo u gaćice da ostanem, a ti od pojasa na gore. Ceo svet će te uživo gledati, a ne na monitoru i po novinama, nego uživo. Dobićeš prvo mesto, odseci mi glavu ako nedobiješ prvo mesto", rekao je Ekrem, a Stanija je ovaj predlog kategorički odbila.

Ona je pokušala da objasni kako je druga stvar kada ode na neko ostrvo i napravi fotosešn sa profesionalcima, fotografima, frizerom, šminkerima, kada slikaju umetničke fotografije, a da je ono što Ekrem predlaže potpuno druga stvar.

"Narod već ima predrasude o meni, ne treba mi to. Ja sam se penzionisala od toga, dosta mi je", bila je direktna Stanija, ali Ekrem se nije pokolebao.

"To je samo minut posla, ja ti posle bacim peškir, ti se pokriješ i gotova stvar", pokušavao je Ekrem da je nagovori na tu "sitnicu" i dodao da bi on sopstvenu ženu nagovarao na to da je i ona u rijalitiju.

"Ma ni minut, dva... fuj mi je to, ja da se skidam tu uz krave i koze? Neka budem i poslednja al' ja se ne skidam i tačka. Da mi neko punudi milion, pa možda i da pristanem. Ako me pozove časopis da, potpišem ugovor i to je to", objasnila je Stanija.

Pogledajte kako je Ekrem pokušavao da nagovori Staniju na zajednički nastup.



Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>