Region

Svet

Farma 2013: Stanija Dobrojević sledeća u nizu na striptiz pijaci!

Prodavci na pijaci jedva su dočekali da Stanija Dobrojević bude sluga ili gazda ne bi li se pojavila na pijaci.

Farma 2013: Stanija Dobrojević sledeća u nizu na striptiz pijaci!



Kada je stigla na pijacu u nameri da nabavi što više namirnica za svoje farmere koji su poslednjih nedelja oskudevali u hrani Staniju je dočekalo iznenađenje. Prodavci su od nje zahtevali da skine svoj brushalter, kao što je bilo i prethodnih puta u nabavci, ali se Stanija dobro snašla i rekla: "Žao mi je, nemam ga na sebi".

Upornosti nije izostalo ni posle toga. Kada su čuli da Stanija nema brushalter odlučili su da to sami provere pa su joj opipali leđa. Neukusu ni tu nije kraj. Posle uveravanja da Stanija ne nosi brushalter tražili su da starleta skine helanke i ostane u donjem vešu. Tada je u njenu zaštitu stao gazda Proka.

"Ako joj skinete helanke ostaće samo u gaćicama, onima na vrpcu", rekao je Proka misleći na tange, ali nije mogao da se seti naziva. Stanija mu je pomogla: "Imam samo tange na sebi, ne mogu da vam dam ovo, ostaću gola".

Kao i posle svakog povratka sa pijace, Stanija je iskustvo o skidanju podelila sa svim farmerima i požalila se kako su hteli da je skinu na pijaci, ali se samo zahvaljujući Proki nije vratila u tangama na imanje.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>