Region

Svet

TV Prva najavljuje udarnu šemu: Lena Kovačević se ne vraća u Prvi glas Srbije, jesen bez Sulejmana

TV Prva sprema udarnu jesenju šemu, koja će biti puna ekskluzivnih sadržaja. PR ove kuće Slađana Paunović otkrila je neke detalje o novoj sezoni Prvog glasa Srbije i "Sulejmanu".

TV Prva najavljuje udarnu šemu: Lena Kovačević se ne vraća u Prvi glas Srbije, jesen bez Sulejmana



Televizija Prva je u martu 2013. godine izgubila pravo na emitovanje turske hit serije "Sulejman Veličanstveni". Gledaoci koji su željno isčekivali nastavak sage o najpoluplarnijem turskom sultanu, ostali su uskraćeni da na TV Prva gledaju nove epizode.

"Da, jedna od najpopularnijih turskih serija od marta nije više kod nas", rekla nam je PR Prve, Slađana Paunović. Koja televizija će otkupiti pravo na treću i četvrtu sezonu, još uvek nije poznato.

U međuvremenu, TV Prva, kako nam je Slađana Paunović rekla, sprema udarnu jesenju šemu, koja će biti puna ekskluzivnih sadržaja.

"Nisu tačne medijske priče da Aleksandra Radović neće više voditi muzički šou "Prvi glas Srbije" i da će se na njeno mesto vratiti Lena Kovačević", rekla nam je Slađana Paunović i naglasila:

"Imamo odličnu saradnju i sa Aleksandrom i sa Lenom, obe su sjajne u svom poslu i naša saradnja sa njima će se svakako nastaviti u nekim od naših projekata. Šou "Prvi glas Srbije" je u opticaju za jesenju šemu, ali još uvek nismo odlučili o pojednostima.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>