Region

Svet

Region

Uroš Ćertić: Divno nam je u vezi! Ivana Stamenković Sindi: Uroš pozitivno utiče na mene!

Tvrdnje da se najlepše ljubavi rađaju iz prijateljstva svojim primerom potvrdili su Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić, učesnici nedavno okončanog rijalitija „Veliki Brat“.

Uroš Ćertić: Divno nam je u vezi! Ivana Stamenković Sindi: Uroš pozitivno utiče na mene!



Mediji se danima bave prirodom njihovog odnosa, što je kulminiralo kada su u jednom noćnom klubu Ivana i Uroš razmenjivali nežnosti, ne obazirući se na brojne predstavnike medija koji su tu bili. Po izlasku iz rijalitija par je zajedno posećivao javne događaje kao i gradske kafiće, restorane, a jurili su i ulicama grada na Uroševom motociklu.

Iako su mnogi komentarisali kako je Uroš Ćertić zaljubljen u Soraju Vučelić po njegovom izlasku iz kuće, što je on indirektno priznao u razgovoru sa voditeljkom po izlasku iz rijalitija, kaskader ističe da je tada bio samo ironičan i da je sa Sorajom prijatelj, baš kao i Ivana, te da se oboje sa starletom često viđaju i druže.

"Do sada nisam hteo da pričam o nama, a ne bih ni sada previše detaljisao o vezi kako ne bih urekao ovo što imamo. Za sada je divno", kaže Uroš na početku razgovora.

Ivana, vi ste često branili Uroša tokom rijalitija, kao i po napuštanju "Kuće". Kako se desilo vaše dalje zbližavanje posle Velikog Brata?

Uroš: Pitao sam "Emotion" produkciju za njen broj telefona kada sam izbačen kako bih je pozvao kada ona izađe.

Ivana: U "kući" smo se odlično slagali, družili smo se. Bilo mi je jako žao kada je izbačen jer je bio nepravedno osuđivan zbog odnosa sa Avom, koji nije bio realan u dnevnom pregledu, već montiran, tako da je on ispao negativac. Veći deo vremena koji smo proveli pred kamerama bili smo pozitivni, družili smo se, ali je produkcija prikazala ono što je njima bilo najzanimljvije, a to su svađe u kojima svi gube živce.

Ko ima bolje kulinarske sposobnosti, odnosno ko kome sprema hranu?

Uroš: Ivana odlično pravi pastu, a ja se zdravo hranim, pa joj ne prija moj izbor hrane. Ja jedem meso i povrće.

Ivana: Kako da ne, pojede svu moju hranu pošto pojede svoje zdravo.

Uroš: Planiram da je nateram da živi zdravije, da je privolim da što više šetamo, da sa mnom ovog leta vozi bicikl i rolere na Adi, i da počne da trenira.

Ivana: To će mi biti prvi put da treniram. Uroš pozitivno utiče na mene.

Da li ste pokušavali da stupite u bliži kontakt sa Ivanom tokom rijalitija i da li vam je smetalo što javnost insistira na tome da ste se sa Soraje "prebacili" na Ivanu?

Uroš: Nisam sanjao ni o kakvom muvanju sa Ivanom i Sorajom u "Kući" iako su mnogi komentarisali kako sam spopadao devojke. Nije me povredilo potenciranje medija kako sam se "prešaltovao" jer je to sastavni deo javnog života, odnosno učešća u rijaliti-emisiji. Nije me povredilo čak ni kada su neki mediji govorili da nisam džentlmen, moji najbliži znaju ko sam zapravo. Neko ko me nikada nije upoznao ne može da sudi o meni, niti kakva sam ličnost na osnovu segmenata iz rijalitija koji su prikazani na televiziji, u kojima su uvek bile naglašene samo negativne stvari.

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Dejan Miličević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>